Orpg - This is family business

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 26 mei 2020, 20:52

Met Avox,

Hier komt even een foto spam :?

Raphael (Raph) Moretti - 27
Afbeelding

Alexander (Alec) Moretti - 26
Afbeelding

Matthias (Math) Moretti - 24
Afbeelding

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 26 mei 2020, 21:08

Camila Bianchi - 24
9DB16DA1-4470-480F-B02D-AB10C107A66B.jpeg
9DB16DA1-4470-480F-B02D-AB10C107A66B.jpeg (639.05 KiB) 235 keer bekeken
Begin komt op volgende post.
Laatst gewijzigd door Avox op 26 mei 2020, 21:22, 1 keer totaal gewijzigd.
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 26 mei 2020, 21:22

Camila haar ogen glijden over het grote pand waar ze voor staat, het pand waar ze aanwezig moet zijn voor haar eerste werkdag.. Of beter gezegd: Werkavond. De dame moest zich melden bij Alexander Moretti, dat was haar tenminste verteld over What’s app. Een kleine zucht verlaat haar lippen waarna ze het pand in loopt. Camila is niet zenuwachtig, ze is ook niet bang. Eigenlijk heeft ze er wel zin in, een nieuwe start in haar oh zo onregelmatig leven. Camila is niet echt een meisje-meisje.. Ze is al vroeg afgestaan door haar ouders voor adoptie waardoor ze de ene na de andere adoptieouders heeft gehad, Camila is niet echt een makkelijk kind geweest voor haar adoptieouders. Omdat ze niet te handhaven was, hebben haar laatste adoptieouders haar ook mishandelt waardoor ze alleen maar onhandelbaarder werd. Toen ze 16 was, is ze al uit huis gegaan en van start gegaan in de criminaliteit qua kleine dingen stelen. Gegeven moment kwam ze in aanraking met drugs, maar niet om te gebruiken. Ze had een drugskartel gevonden die mensen zocht om alles te verkopen, Camila is niet erg lang maar wel een sterke en snelle dame, dus namen ze haar aan. Het verdiende heel wat, daar leerde ze ook allerlei andere dingen erbij. Alleen werd de kartel gegeven moment overvallen, op dat moment was Camila thuis. Om het kort te houden, bestaat dat kartel niet meer en moest ze verder zoeken naar een nieuwe baan. Via- via hoorde ze dat de familie Moretti nog nieuwe mensen zocht voor de bar. De jonge dame heeft genoeg roddels over de familie Moretti gehoord maar niemand heeft kunnen bewijzen of het waar is of niet. De politie kan in ieder geval niks bewijzen, ondanks dat ze dat graag willen. Eenmaal binnen, kijkt ze om haar heen. Hm, waar moet ze nu heen? Ze weet niet eens hoe die Alexander uit ziet? Haar blik valt op een jongen die verderop stond, “sorry, maar ik zoek Alexander Moretti” spreekt ze de jonge man dan aan.
7D2F4BC8-23D8-4088-844A-3B298142EDAB.jpeg
7D2F4BC8-23D8-4088-844A-3B298142EDAB.jpeg (887.45 KiB) 228 keer bekeken
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 26 mei 2020, 23:30

Alexander,
Met zijn handen in zijn zakken liep Alec door de club. Nee, beter gezegd: zijn club. Dit was zijn domein. En hoewel hij de zaak eigenlijk zou moeten runnen, had hij voor de meeste dingen iemand geregeld. Geld moest rollen, toch? Alec had echt voor alles iemand regelt. Hij had een dame die achter de schermen alles regelde voor hem, en op de vloer had hij twee handige helpers die leiding gaven aan het personeel. Met nadruk op had. De hele week was hij al bezig met een vervanger voor een van zijn meest belangrijke pionnen op te leiden. Alec was gewend geraakt aan het niets doen, dus dat hij nu werkelijk in actie moest komen was vermoeiend. Maar het hoort bij dit leven, snel schakelen en niet achterom kijken. Zuchtend had Alec zijn eigen club verlaten om naar die van zijn broer te gaan. Hij moest een dame opvangen. Iets wat normaal zijn pion deed, maar helaas. Zuchtend bleef hij in de zaal staan en keek hij rond. De eerste vaste gasten van Math zaten al aan de tafeltjes achterin. Soms twijfelde hij of ze überhaubt wel ooit naar huis gingen. Dat soort volk kwam hier. Saai, zeker in tegenstelling met het kleurrijke volk wat bij hem binnen kwam. Wanneer hij achter zich iemand hoort draait hij zich rustig om. Hij nam de jongedame kort in zich op voordat hij naar haar op keek. Alec zette een glimlach op en stak zijn hand naar haar uit. "Alexander." Zei hij als begroeting. "En ik neem aan dat jij de nieuwe werkneemster bent? C...Ca..." Alexander knipte wat met zijn vingers in een poging om op haar naam te komen. Ooh? Was hij het nou echt kwijt? Drukke dag, normaal vergat hij namen van dames niet snel. "Welkom." Zei hij en liep naar een deur achterin die hij voor haar open hield. Een vertrouweling van Alec had haar al gescreend voordat ze haar hier hadden uitgenodigd. Alec liep haar voorbij en opende een wat beter verstopte deur waar de trap naar beneden zat. Zijn vaste gasten kwamen normaal via het warenhuis hierachter naar binnen, maar zijn broer had ook toegang voor als er speciale gasten kwamen.

Afbeelding

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 26 mei 2020, 23:46

De jonge man was omgedraaid en keek Camila aan. Als hij vertelt dat hij Alexander is, glijden haar ogen snel over hem heen. Hij is haar baas? Om eerlijk te zijn had ze een oudere en niet zo’n knappe man verwacht.. Een glimlach siert Camila haar lippen en ze neemt zijn uitgestoken hand aan. “Camila, Camila Bianchi” stelt de dame haar zelf voor aangezien Alexander haar naam was vergeten. Ze laat zijn hand los als hij haar welkom heet en naar de deur liep.. Hm geen screening? Of zouden ze dat al gedaan hebben? Camila loopt de deur door en kijkt nieuwsgierig en oplettend om haar heen. Ze is gewend om vluchtroutes te maken voor haar zelf voor als er iets gebeurt, dus in haar hoofd was ze daar nu ook mee bezig. Haar ogen volgen de bewegingen van Alexander en ze zag dat hij een deur opent die haar eerst niet was opgevallen, wat slim van ze bedacht. Camila loopt er naar toe en gaat via de trap naar beneden, ze gaat er namelijk vanuit dat, dat ook de bedoeling was. Hm, ze is aangenomen voor barvrouw.. Boven is een bar maar daar komt ze niet te staan blijkbaar? Als ze de trap helemaal heeft afgelopen, doet ze alvast de deur open omdat het anders erg nauw word daar. Camila is geen verlegen dame en ze houd er ook niet van dat ze elke keer bedient word, aangezien ze zelf ook prima een deur kan openen. Haar ogen glijden naar de kamer waar ze zich nu bevinden, kwam ze hier te werken?
6EB37CF7-1362-49F6-9ACB-F0A2FD24C470.jpeg
6EB37CF7-1362-49F6-9ACB-F0A2FD24C470.jpeg (176.52 KiB) 206 keer bekeken
Laatst gewijzigd door Avox op 27 mei 2020, 12:33, 1 keer totaal gewijzigd.
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 27 mei 2020, 12:31

Alexander.
Het ontging Alec niet dat de dame hem snel bekeek. Wist ze echt niet dat hij het was? Grappig, dat kwam hem niet vaak voor. Alec had duidelijk al te lang in zijn eigen bubbel geleefd waar iedereen hem kende om verschillende redenen en met wisselende motieven. "Camila." Herhaalde hij en schudde haar de hand waarna hij haar hand weer los liet. De dame mocht er zeker wezen. Ze zou een goede toevoeging zijn aan de bar. Alexander hield de deur rustig voor de dame open en hield haar bewegingen in de gaten. Dat ze niet bij de politie werkte, daar was Alec wel zeker van nadat ze gescreend was, maar wie weet wat voor een motieven ze nog meer kon hebben. Ach, veel zorgen maakte Alec zich niet. Het zou niet de eerste keer zijn dat een personeelslid niet goed meewerkte en...nouja... Voor alles is een oplossing te bedenken. Alec volgt Camila de trap af en loopt the vault binnen. Het leek misschien niet lastig hier binnen te komen, maar dat gevoel had hij ook nooit willen creeëren voor zijn gasten. Math zijn club was meer een nachtclub. Luide muziek met een dansvloer, tafeltjes en veel aparte hoekjes en barren, maar the Vault was puur. De club was opgezet als een soort arena, met in het midden een open vloer en eromheen een verhoogde ring met tafels, met prachtige bar aan de ene kant, en aan de andere kant een klein podium. Achterin ging een trap omhoog naar een laatste verhoging. De privé tafels voor de familie. Niet dat Math of zijn vader hier vaak kwamen, maar Raph hing hier regelmatig rond. Alec stak zijn handen weer in zijn zakken en keek om naar de dame. "Welkom in the vault, de privé ruimtes van de club. Hier ontvangen we enkel genodigde gasten." Zei hij haar met een glimlach. Dat zou de dekmantel ook zijn als de politie ooit binnen zou komen. De club op zichzelf was niets illegaals, maar niet alles wat hier gebeurde was volledig volgens het wetboek. "Dus, ik vernam dat je al ervaring had?" Vroeg hij haar terwijl hij richting de bar liep.

Afbeelding

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 27 mei 2020, 12:47

Alexanders stem is heel prettig om naar te luisteren, donker maar wel duidelijk. Hoe hij haar naam zei bracht een beetje kippenvel over haar huid, wat je alleen kon zien als je heel dicht tegen de dame aan staat. Camila’s donkere ogen glijden verder over de ruimte, boven was het leuk aangekleed. Leuk voor jongeren om uit te gaan en noem maar op. Hier is het duidelijk wat zakelijker, chiquer. Alexander legt ook uit dat hier alleen genodigde gasten komen. Camilia kijkt Alexander aan, “leuk optrekje” zegt ze met een kleine grijns op haar lippen. Ze vind het wel leuk om iemand een beetje uit te dagen, kijken tot waar haar max is. Deze club is gewoon fantastisch. Rustig loopt ze achter Alexander aan naar de bar en kijkt ze naar alle attributen en drank wat er ligt en staat. “Ja bij mijn vorige baan hebben me ze nodige tips en tricks wel geleerd” gaf Camila als antwoord op Alexander zijn vraag. Direct gaat ze achter de bar staan en kijkt vanuit dit oogpunt wat hier allemaal staat, “worden hier ook cocktails gemaakt of alleen sterke drank en bier ingeschonken?” vraagt ze aan Alexander maar haar ogen waren gericht op de bar. Ze ziet twee spoelbakken, meerdere taps, veel glazen boven haar hangen maar ze staan er ook onder en achter haar was de muur waar al het drank in hing. Onder waren ook de koelkasten waar de sappen en frisdranken staan, tenminste dat neemt ze aan. “Ben ik ook verantwoordelijk om mijn eigen voorraad te regelen of houd iemand anders dat bij?” vraagt de jonge dame aan Alexander. Ze ziet tot zo ver nog geen vers fruit, maken ze daar geen gebruik van?
1722D485-BD07-4138-A761-C625A4719295.jpeg
1722D485-BD07-4138-A761-C625A4719295.jpeg (584.29 KiB) 192 keer bekeken
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 27 mei 2020, 14:07

Alexander.
Leuk optrekje? Dat kwam niet eens dicht bij de klasse die deze tent uitstraalde, maar Alec grijnsde erom. Mooi, hij had niets aan werknemers die hem enkel complimenten gaven en het altijd maar met hem eens zouden zijn. "Pas als er volk is en de lampen uit gaan is het hier vermakelijk." Dacht Alec hardop en nam plaats op een van de barkrukken aan de bar. Hij zette zijn elleboog op het blad van de bar en pakte zijn telefoon erbij. Hij luisterde wel naar haar woorden, maar begon ondertussen een aantal berichtjes weg te sturen. Business as usual, gelukkig. Het laatste wat hij er deze week nog bij wilde was meer drama. Rustig bleef hij naar de telefoon kijken antwoordde haar vragen. "De meeste bezoekers zijn mannen en die drinken vaak wat sterkers." Zei hij haar terwijl hij een hand door zijn haren haalde. "De vrouwen drinken wel eens ooit cocktails, maar ze zijn wel in de minderheid." Dat waren meestal +1's, de vrouwen die voor Raph werkte waren soms mannelijker dan hun mannelijke collega's, die telde Alec dan ook niet mee. Hij stopte zijn telefoon weg en keek naar wat de dame allemaal deed. "Voor de eerste dag verwacht ik dat nog niet van je, maar uiteindelijk wel." Antwoordde hij haar. "Wat dingen die je wel moet weten voor je eerste dag. Er lopen op een avond nog twee personeelsleden rond, maar die staan niet vast achter de bar. De meeste hebben hier een rekening open staan die ze eens in de maand komen betalen. De alarmknopen voor beveiliging zitten bij de kassa." Somde Alec op. "Ooh en het aller belangrijkste, ik drink whiskey, neat."

Afbeelding

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 27 mei 2020, 14:42

Camila moet van binnen wel lachen om Alexander, hij doet heel erg zakelijk voor maar als ze de roddels moet geloven gebeuren er hier andere dingen dan ze werkelijk ziet. Wie weet, ze komt er ooit wel achter daar heeft ze alle vertrouwen in. Haar ogen blijven gericht op Alexander als hij benoemt dat ze zelf de voorraad moet bij houden gegeven moment, “ik ben dat wel gewend en het is me ook geleerd. Als jij of iemand anders me even uitlegt waar en hoe jullie het doen, kan ik het met gemak overnemen” legt Camila uit. Ze vindt het stiekem wel jammer dat ze grotendeels sterke drank moet inschenken en geen cocktails hoeft te maken.. Maar wie weet, misschien zal ze ooit boven moeten staan en kan ze daar los gaan met haar cocktails. “Hoe moet ik gekleed, of hebben jullie daar geen vaste dresscode voor?” vraagt ze aan Alexander. Ze had nu een zwarte, relatief nette broek aangetrokken met een witte blouse die aan het uit einde geknoopt is, waardoor de blouse strak om haar lichaam zit en haar rondingen goed laat zien. Verder had ze er zwarte sneakers onder die erg fijn lopen. Als hij wilt dat Camila jurkjes gaat dragen, moet ze die eerst gaan aanschaffen aangezien ze er maar twee heeft. Ondertussen pakt ze een glas en een wiskey die ze net zag staan en schenkt de inhoud in het glas, precies de juiste hoeveelheid. Daarna ruikt ze de wiskey weer op en schuift ze het glas naar Alexander toe, ze was niet zeker of het meteen al een opdracht was of dat hij het gewoon wou vermelden.
A4470742-DA81-4A86-8B49-FD7494842931.jpeg
A4470742-DA81-4A86-8B49-FD7494842931.jpeg (631.1 KiB) 187 keer bekeken
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 27 mei 2020, 16:09

Alexander.
Alec kon niet ontkennen dat hij de dame interessant vond. Ze leek erg op haar gemak. Wist ze dan niets van de familie Moretti? De naam was niet geheel onbekend. Toch leek ze hier prima op haar gemak te zijn. Toen ze zei dat ze dat al gewend was grijnsde Alec kort. Blijkbaar hadden ze een goeie te pakken, eentje die niet een maand nodig had om te leren hoe het werkte. "Mooi, maar dat zal je Isaac moeten vragen. Bij hem kan je met al je vragen terecht straks." Alec had geen tijd of zin om de uitleg van alle nieuwelingen te doen, daar was Isaac prima toe in staat. Waarschijnlijk was hij er zelfs beter in. Alec laat zijn blik weer over de dame glijden en haalde zijn schouders op. "Zwart, maar wat je aantrekt maakt me niets uit. Iets waar de meeste dames wel achter zijn is hoe beter je gekleed bent, hoe beter de fooi." Zei hij haar met een grijns op zijn gezicht. Natuurlijk zien mannen liefst een prachtige dame als barvrouw. Dat was sowieso ook goed voor de omzet. "Je blouse is prima. Het is netjes, maar het is niet spannend genoeg als je het hier goed wilt doen bij de klanten. Jurken, rokken en hakken doen het hier goed. Als je er maar niet uit ziet als een hoer." Zei hij haar. Alec pakte het glas whiskey aan en knikte tevreden. "Jij stapt het." Zei hij enkel en kwam van de barkruk af met het glas in zijn hand. Hij keek om zich heen, opzoek naar Isaac. Isaac stond achterin, zoals altijd in zijn volledig zwarte driedelige pak. Isaac was nog bezig met Amber (de nieuwe) wat uit te leggen. Amber was een van de bardames voor Camila, maar promoveerde met het verlies van Alec zijn vorige rechterhand. Hij gebaarde naar Isaac die abrupt zijn gesprek afrondde en naar hen toe kwam lopen. "Help de dame verder, ik moet me nog omkleden." Zei hij waarna hij Isaac gebaarde dichterbij te komen. "Zorg dat ze begrijpt wat haar rol is." Fluisterde hij Isaac met een licht dreigende ondertoon toe, terwijl hij met zijn rug naar Camila stond. De dame moest begrijpen dat dit baantje meer was dan alleen een bardame zijn. Er kwam een heel pakket aan 'regels' bij, maar daar wilde hij haar zelf niet mee vervelen. Alec keek kort nog om naar Camila, glimlachte vriendelijk, en liep toen met zijn glas weg om zich om te kleden. Hij was al net gekleed, maar voor de avond zag hij er graag wat gestijlder uit.

Afbeelding

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 27 mei 2020, 17:10

Isaac hm, waarschijnlijk dus een van zijn hulpjes. Alexander geeft haar de indruk dat hij de baas is maar alle vieze werk laat doen. Het verbaast haar daarom ook een beetje dat hij haar heeft opgevangen en haar hier naar toe heeft gebracht. Camila’s ogen vallen op haar kleding, niet sexy genoeg? Ze haalt de knoop er weer uit en maakt meerdere knoopjes los van onder en een van boven. Ze maakt er weer een nieuwe en strakkere knoop in waardoor je iets haar buik zak maar haar borsten ook meer aanwezig zijn. Het is nog steeds netjes, maar wel sexy en goed genoeg voor de eerste avond aangezien Camila dat niet wist. Bij haar vorige baan was sexy maar wel praktische kleren nodig voor als je moet vluchten voor de politie. Met hakken en een jurk ben je niet lekker wendbaar.. Haar ogen kijken weer op naar Alexander als hij iets gebaart en ze zag niet veel later iemand aan komen lopen, dat zal vast die Isaac zijn. Haar hand laat ze door haar gekrulde haar glijden en wacht af tot de beste man zich heeft omgedraaid. “Zo” hoort de dan en ze zag dat de man was omgedraaid en zijn hand uit stak, “ik heb Isaac en ik ga je hier even doorheen loodsen” zegt hij met een grote grijns op zijn lippen. Camila neemt zijn hand aan, “Camila” zegt ze dan met een glimlach. “Nou laten we eerst beginnen bij de regels” zegt hij en hij gaat achter de bar bij haar staan, hij trekt een lade op en haalt daar A4 vol met tekst uit. “Hier staan alle regels op. Je wordt elke keer gefouilleerd voor je binnen komt, je moet minimaal 10 minuten voor begin aanwezig zijn en ready zijn. De bar moet constant schoon blijven. Als het te druk word roep je op tijd iemand op. Alles wat word besproken en je pikt mee houd je voor je tenzij je het bedreigend vind dan bespreek je dat met mij. Alles wat hier gebeurt houd je voor je. Alles wat boven en beneden gebeurt houd je voor je. Je steelt niet, je geeft eerlijk door hoeveel fooi je die avond hebt gekregen. Wij houden je in de gaten met verschillende mensen en verschillende camera’s dus als je iets steelt, komt je dat duur te staan. Je mag voor je zelf drinken pakken als het maar zonder alcohol is en als het maar niet in de buurt van de klanten zijn” legt Isaac allemaal uit maar aan het blaadje te zien was hij nog lang niet klaar.
94BD5A3A-14E8-4948-A246-E4A3D62C5846.jpeg
94BD5A3A-14E8-4948-A246-E4A3D62C5846.jpeg (730.18 KiB) 176 keer bekeken
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 27 mei 2020, 18:01

Vanzelfsprekend had Alec zijn eigen 'woon' ruimte boven de clubs. Of nouja, hij had zijn eigen slaapkamer en badkamer. De rest van de woonruimtes deelde hij met zijn broers. Regelmatig bleven ze slapen na een avond goed drinken. Want wie had er zin om met zijn bezopen hoofd nog naar huis te moeten? Zeker niet als je ook nog eens een leuke dame had gevonden voor de avond. Er waren ook een aantal logeerkamers in het pand, maar die werden meestal bezet door de 'rechterhanden' van de drie broers. Op de bank in de woonkamer lag Raph languit met zijn ogen gesloten. Hij zag er niet uit. Zijn kleding zat scheef en van veraf kon Alec al zien dat er vlekken op zaten. "Gevochten broer?" Vroeg Alec hoofdschuddend terwijl hij naar zijn slaapkamer liep zijn kleding kast open trok. Hier had hij al de hele dag over na kunnen denken en toch twijfelde hij nog altijd. Van Raph kwam in eerste instantie geen antwoord enkel een geïrriteerde kreun. Alec verwisselde zijn zwart overhemd en donkere broek met een lichtere set en een wit overhemd. Rustig liep hij terug de woonkamer in en kwam hij bij de bank staan terwijl hij de knopen van het overhemd dicht knoopte. "Je ziet er niet uit." Raph lachte enkel en kwam kreunend overeind. "What's new?" Vroeg hij sarcastisch terwijl zich uitrekte. "Wil ik het weten?" Vroeg Alec aan zijn broer terwijl hij zijn overhemd goed in zijn broek stopte en alles recht trok. "Laten we het erop houden dat de ander er slechter uit ziet." Raph was nooit heel open over zijn 'activiteiten.' Tot grote ergernis van Alec en Math, die maar al te graag wilde weten wat Raphael allemaal uitspookte. "Hup, kleed je om. Zo kom je er onder niet in. En vanavond wil je niet missen. Ik heb een nieuwe barvrouw gevonden." Zei Alec hem nog, voordat hij naar zijn eigen badkamer liep om nog een laatste blik in de spiegel te werpen. "Prima, jij je zin." Bromde Raph terwijl hij naar zijn eigen kamer liep om wat anders aan te trekken. In tegenstelling tot Alec had Raph niet heel veel interesse om zichzelf tot op in de puntjes te verzorgen. Het duurde dan ook niet lang voordat de twee weer de club in liepen. Alec bleef grijzend op de rand van de 'arena' staan en keek rond naar de eerste mensen, maar Raph liep gelijk door naar de Moretti area waar hij neerplofte op een bank. Je zag hem bijna niet zitten zo helemaal in het zwart. Dat had Raphael dan ook het liefste. De jongens vielen hem de gehele dag lastig, dus zocht hij altijd eerst rust en alcohol om op te laden voor het socializen.

Alexander:
Afbeelding

Raphael:
Afbeelding

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 27 mei 2020, 18:31

Isaac ging nog even door met alle regels benoemen, het viel Camila op dat het veel bedreigende regels waren. Als ze bijvoorbeeld iets fouts deed, werd dat vaak gestraft met haar leven. Dat houdt dus in dat het inderdaad een bende-gerelateerde business is hier wat er in de roddels ook al benoemd werd. “Is het helder tot zover?” hoort ze Isaac dan vragen die hem een vragende blik aan kijkt, “het is luid en duidelijk helder” gaf ze droog als antwoord, het lijkt haar nu niet verstandig om te gaan uitdagen aangezien Isaac hier erg serieus over is. “Mooi, dan gaan we over naar de kassa” zegt hij waarna hij het blaadje weer in de lade legt. Camila bekommert haar zelf alvast naar de kassa en gaat dicht bij Isaac staan om met hem mee te kijken wat hij doet. “Alles is via touchscreen, klanten kunnen contant betalen of pinnen. Alle drankjes wat we hebben staan in het systeem weergegeven dus je kan ze heel makkelijk aan klikken” hij klikt als voorbeeld op een glas wiskey neat, wat Camila al heeft gemaakt voor Alexander. “Als de klant contant wilt betalen dan tik je het bedrag in en klik je op de button contant. Als ze willen pinnen, dan druk je op het woord pin. Als ze je extra geven, dus fooi geven druk je het bedrag in en klik je op de button fooi. Vaak deden de meiden dit aan het einde van de avond” ging Isaac door. “Als je het niet meer weet, hebben we wel een blaadje onder de kassa liggen met uitleg. De code van de kassa gaat als volgt....” Isaac fluistert de code in Camila’s oor en ze knikt als teken dat ze hem gehoord had. Meteen maakt ze er een ezelsbruggetje voor waardoor het een stuk makkelijker word om hem te onthouden. “Duidelijk” bevestigd Camila dan waarna haar blik naar de deur gaat als ze verneemt dat de eerste gasten al binnen stromen. Direct kon ze zien dat niet iedereen uit Italië kwam, ze waren relatief gemengd qua huidskleur. “Nou, laat maar zien wat in huis hebt” zegt hij dan met een uitdagende grijns op zijn lippen. Camila begint licht te grijnzen, Camila is erg snel, behendig en leert snel. Ze weet zeker dat ze dit kan.
69CE9562-6CAD-4D67-83FD-783A1296867B.jpeg
69CE9562-6CAD-4D67-83FD-783A1296867B.jpeg (808.37 KiB) 164 keer bekeken
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 27 mei 2020, 19:15

Het bleek weer dat ze te vroeg naar beneden waren gekomen. Pas een aantal leden zaten aan de tafeltjes, maar het was bij lange na nog niet vol. Alec stak zijn handen weer in zijn zakken en begroette een aantal leden vanaf zijn plekje aan de rand. Voor vanavond had hij een zangeres geregeld, maar die begon straks pas. Hopelijk werd het voor die tijd druk, maar nu dat Raph er was zullen er vast snel meer komen. De leden van de bende volgde hem. Raph had een effect op ze. Als hij sprak waren ze stil en als hij orders gaf, dan volgde ze. Dat effect had Alec ook op zijn personeel, maar op de leden nog niet, die keken dan altijd eerst nog eens naar Raph. Dat was niet altijd zo geweest, maar Raph had nooit vertelt hoe hij het voor elkaar had gekregen. Je zag dan ook dat de mannen die binnen kwamen eerst naar boven opkeken om te zien of hij er al zat. Alec liep weg van de rand en richting de bar. Onderweg kwam hij Amber nog tegen die in een snelle pas door de ruimte liep met haar hand tegen haar oortje. Arme Amber, de eerste uren waren altijd lastig voor de beveiliging. Iedere keer leek het daar fout te gaan omdat leden direct van hun werk hierheen kwamen met wapens nog op zak. Eenmaal bij de bar nam Alec plaats op een barkruk en keek hij naar Camilla die nog bij Isaac stond. Zoals ze erbij stond en erbij keek paste ze hier wel. Alec was oprecht wel benieuwd naar hoe lang de dame het hier vol zou houden tussen...nouja...het chiquere uitschot van de stad.

Afbeelding

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 27 mei 2020, 22:08

Er kwamen al een paar mannen naar de bar toe, die overduidelijk Camila van top tot teen aan het bekijken waren. De regel was dat Camila ze moet begroeten en verder geen gesprek zelf aan mag gaan, dat moesten de mannen doen en dan moest je ook met ze praten mits je er wel om kan doorwerken. “Goedenavond heren” zegt Camila met een glimlach, de mannen beginnen lichtjes te grijnzen en ze kon de speelsigheid in hun ogen zien. Iets in haar zegt dat deze heren hier gewoon bij horen, “dus jij bent het nieuwe speeltje” hoort ze een van de heren zeggen waardoor ze haar wenkbrauw iets omhoog trekt. “Ik ben de nieuwe barvrouw inderdaad, niet je rechterhand” gaf ze als antwoord waarna haar ogen gaan naar de rechterhand van de jonge man. De jongens die bij hem stonden begonnen te lachen waardoor de ene jonge man een beetje beschaamd naar beneden keek. “Kan ik wat voor jullie inschenken?” vraagt ze dan. Ze luistert naar wat er besteld word en dit schenkt ze in een snelle vaart, foutloos in. De jongens betaalde Camila wel en twee ervan gaven fooi, horen ze hier dan niet bij? Zoals Isaac het haar net voor deed, verwerkt ze alles netjes in de kassa. Blijkbaar stond Isaac de hele tijd achter haar, hij ging weer bij haar staan. “Je kan goed van je af praten, dat is alleen maar beter maar je moet wel uitkijken met wat je zegt. Dat waren onze jongens dus ik vind het nog geen ramp” legt Isaac aan Camila uit. Haar ogen gaan op als ze iemand aan ziet komen lopen, het was Alexander weer maar dan omgekleed. “Goedenavond heer, trek in een wiskey neat toevallig?” vraagt Camila met een uitdagende grijns op haar lippen aan Alexander.
D6276EBC-B597-49BA-A87C-636A4D0BE285.jpeg
D6276EBC-B597-49BA-A87C-636A4D0BE285.jpeg (649.1 KiB) 150 keer bekeken
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 28 mei 2020, 00:06

Alexander.
Alec zette zijn elleboog op de bar en knikte wanneer Camila hem vraagt of hij een whiskey neat wilde. "Toevallig wel, hoe wist je dat?" Zei hij haar met eenzelfde grijns. "En een heer nog wel, ik voel me bijna van blauw bloed." Zei hij haar met een grijns op zijn gezicht. Alec zijn blik ging naar Isaac die erbij stond en Camila in de gaten hield, maar zijn blik stond niet ontevreden. "En een rum cola voor Raphael." Vroeg hij eraan toe terwijl hij naar zijn broer gebaarde die nog altijd met zijn ogen gesloten op de bank lag, verstopt in de schaduw. Camila moest maar snel alle namen van de vaste gasten leren. En het kon nooit kwaad om de belangrijkste gasten snel te kennen. Het scheelde dat als ze wist wie hier vaak kwamen, dat ze ook gelijk wist wie bij ons hoorde en wie hier te gast waren. "Je bent heel handig achter de bar. Waarom ben je weg bij je vorige werkgever?" Vroeg Alec haar. Daar was hij sowieso altijd wel benieuwd naar. Misschien had haar vorige werkgeven haar ontslagen, maar dat kon Alec zich niet heel goed voorstellen. De dame was een fooi magneet als ze zo snel, goed gebekt en easy on the eyes is. Daarom wilde hij het weten. Wat moet er in je leven gebeurd zijn dat je hier zou willen werken? Nee, er was niets bewezen, maar er gingen genoeg verhalen de ronde dat iedereen wist dat er iets niet klopte.

Afbeelding

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 28 mei 2020, 00:24

Camila kon het niet helpen door toch zacht te gniffelen om Alexander zijn opmerking. Hij laat zich duidelijk niet zomaar aan de kanten slaan, al was dit nog lang geen max wat Camila meestal wel bereikt. Ze pakt een schone glas en maakt heel behendig een Wiskey neat voor hemzelf en een cola rum voor zijn broer. De jonge dame had ergens gehoord dat de familie Moretti uit drie broers bestaan en hun vader, zijn bestelling bevestigde het dat er sowieso een broer is. Camila zet de glazen op volgorde van de bestelling neer voor Alexander en ze maakt de bar ook direct weer schoon, dit was haar toen al geleerd dus is het een automatische tik geworden. “Mijn vorige werkgever had wat problemen wat betreft zijn concurrenten” gaf Camila als antwoord. Het was niet gelogen maar ook niet de complete waarheid, “en door die problemen is mijn werkgever er uiteindelijk mee gekapt waardoor ik verder moest zoeken naar een nieuwe baan” ging Camila door met haar uitleg. Haar ogen gaan omhoog als ze weer stemmen hoort en zag dat er meer gasten boven kwamen gelopen, “dat zijn Garret en Rogier Colombo, een van de belangrijke gasten” hoort de jonge dame Isaac in haar oor fluisteren. Langzaam knikt ze en ze neemt direct de mannen in haar op met de namen er bij, al weet ze natuurlijk niet wie Garret is en wie Rogier is. De mannen keken de richting in van Isaac en Camila waardoor ze hun kant op gaan, “goedenavond Garret en Rogier” hoort de dame Isaac zeggen en hij tikt een keer op haar rechter en haat linker arm, de rechter was dus Garret en de linker was Rogier. “Fijn dat jullie er weer zijn. Ka-“ maar Camila onderbrak Isaac, “kan ik jullie wat te drinken inschenken?” vraagt ze met een glimlach op haar lippen en ze leunt expres iets naar ze toe zodat ze haar borsten nog iets beter konden zien.
57D4B1EE-B990-4C3E-94C2-C7A044CB910A.jpeg
57D4B1EE-B990-4C3E-94C2-C7A044CB910A.jpeg (398.27 KiB) 142 keer bekeken
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 28 mei 2020, 09:12

Alexander.
Het was niet af te zien aan de dame dat dit haar eerste dag is. Ze keek af en toe wat langer terwijl ze opzoek was naar iets, maar ze deed dat in haar beweging, waardoor je niet het gevoel kreeg dat ze hier niet al langer werkte. Het zat hem in de details. De manier waarop ze het glas hield bij inschenken, hoe ze gelijk de bar schoonmaakte en hoe ze makkelijk praatte. Wie had haar ook alweer binnen gehaald? Alec pakte het glas met de whiskey van de bar en keek op naar de dame wanneer ze zegt dat de vorige werkgever last had van concurrenten. "Het is een harde markt." Zei hij enkel met een grijnsje. Alec kwam van de barkruk af en pakte het glas voor zijn broer ook van de bar. "Wat een geluk dat wij net iemand zochten. Hopelijk maken ze je eerste avond niet te lastig." Zei hij nog waarna hij wegliep van de bar, door naar boven toe om het glas bij zijn broer af te zetten. Alec liet zich op een stoel aan de rand van de verhoging zakken en keek door de club, maar zijn blik bleef toch weer hangen bij de bar. Ook omdat Garret en Rogier er stonden, maar Camila trok toch wel de aandacht. "Je moet wel snel zijn Raph, voordat een ander haar al wegkaapt." Zei Alec grijnzend. Raphael kwam zuchtend overeind en keek richting de bar. Hij floot tevreden en pakte zijn glas drinken erbij. Hij nam een slok en grijnsde klein. "Een hele verbetering, als Amber nog een keer de verhouding van de rum fout heeft doe ik haar eigenhandig wat aan." Alec keek lachend op naar zijn broer en gebaarde naar Amber die nog altijd op en neer liep met een oortje in een tevergeefse poging het fouilleren bij de deur wat soepeler te laten verlopen. "Ze zal je drankje niet meer verpesten." "Nee, maar ze vind vast wel iets nieuws om te verzieken." Zei Raphael. Hij was nooit een fan geweest van Amber. Maar Alec dacht altijd dat dat enkel kwam omdat ze niet zijn smaak was.

Alexander.
Afbeelding

Raphael.
Afbeelding

Avox
Berichten: 1247
Lid geworden op: 29 feb 2020, 11:09
Gender:

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Avox » 28 mei 2020, 10:00

De mannen leken wel gecharmeerd om de houding van Camila en haar manier van praten. Zodra ze hun drankje hadden besteld, maakt de jonge dame deze in een snelle vaart en op de juiste manier en hoeveelheid. De mannen leken wel geamuseerd en impressed hoe ze dat deed, "netjes" hoort ze Garret ook bevestigen, "zet maar op onze rekening" hoort ze daarna Garret ook melden, "je mag er ook een beetje extra aan toevoegen voor jezelf" voegt hij er met een knipoog aan toe waarna beide heren vertrekken van de bar. Isaac komt weer bij haar staan, "dat heb je goed gegaan en ik geef niet vaak complimenten" hoort ze hem melden. Ondertussen ging Camila bij de kassa staan en zette het bedrag op hun rekening.. Alleen hoe verwerkt ze nu die fooi dan? Isaac zag haar moeilijk kijken waarna hij naast haar gaat staan en aanwijst wat ze moet doen om de fooi te verwerken via een rekening. "Het gebeurt niet vaak dat vaste klanten, die hier een rekening hebben, een fooi extra geven" legt Isaac aan de dame uit. "Ik ga Amber helpen, dat is de dame verder op die heel druk heen en weer aan het lopen is. Als je vragen hebt geef je maar een gil" meld Isaac dan en hij wijst naar de dame die verderop aan het heen en weer lopen is met haar vingers bij haar oor. Camila knikt naar hem en ze volgt zijn bewegingen naar Amber toe, die opgelucht keek toen ze gegeven moment Isaac zag. Zachtjes begint Camila om te grinniken, wat een stresskip ook. Aangezien het nog rustig was, kijkt Camila snel weer goed rond om al het drank goed in haar op te nemen en goed te kijken waar het staat, zodat ze zometeen nog sneller alles kan inschenken. Zo hoopt ze een goede indruk te maken op Alexander. Haar ogen gaan weer naar de deur als ze die hoort open gaan en ze zag deze keer meerdere mannen naar boven komen, aangezien ze pakken droegen ging ze er vanuit dat het geen leden waren of ander personeel. Het is nu wel balen dat Isaac weg is gegaan want zo komt ze er niet achter of dit vaste klanten zijn of niet. Zou er ergens een blaadje liggen? Er komen een paar mannen naar de bar toe en direct begint Camila ze te helpen, op haar charmante en flirterige manier.
BCF9C84F-D774-4B98-8760-E77FD0BB8720.jpeg
BCF9C84F-D774-4B98-8760-E77FD0BB8720.jpeg (681.83 KiB) 124 keer bekeken
Laatst gewijzigd door Avox op 28 mei 2020, 12:12, 1 keer totaal gewijzigd.
“To the world you may be one person, but to one person you are the world.”

Inuka
Berichten: 2844
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: Orpg - This is family business

Bericht door Inuka » 28 mei 2020, 11:41

Alexander.
Hoe meer Alec Amber aan het werk zag, hoe meer hij twijfelde over zijn keuze om haar te promoveren en niet gewoon een ander. Maar het meeste barpersoneel had helemaal geen interesse om zijn rechterhand te zijn. Niet dat hij lastig was, maar er kwamen heel veel meer verantwoordelijkheden bij. Gelukkig kwam Isaac arme Amber al helpen. Op Isaac kon hij tenminste wel bouwen. Raphael ging abrupt rechter zitten en had zijn blik strak naar de deur. Fronsend volgde Alec zijn broer zijn blik en grijnsde toen klein. "Moet ik me zorgen maken?" Vroeg Alec terwijl hij een slok nam en tevreden zuchtte. Raphael zei niets en kwam enkel overeind. Het gaf Alec een ongemakkelijk gevoel. Als zijn broer alert was, dan was er meestal wel iets aan de hand. Raph zijn houding versoepelde iets, maar hield zijn gewoonlijke serieuze en alerte houding aan terwijl hij keek hoe de net gekleedde gasten binnen kwamen lopen. "Zakenpartners." Zei Raphael toen Alec weer vroeg of hij zich zorgen om de heren moest maken. "Ooh, laten we ze dan verwelkomen." Zei Alexander terwijl hij overeind wilde komen, maar Raph duwde hem terug op de bank. "Laat ze met rust." Zei hij enkel waarna hij zelf de trap af liep richting de heren. Alec keek zijn broer wat geïrriteerd na. Waarom deed hij overal zo geheimzinnig en beschermend over? Alec had er een hekel aan hoe zijn broer niets prijs gaf over zijn zaken, enkel de winst die hij maakte. Alec keek toe hoe Raphael een aantal van de mannen naar een zitplek achterin de club begeleidde terwijl de rest van de mannen zich verspreidde door de club. Gefrustreerd gooide Alec de inhoud van zijn glas achterover en stond hij op. Met zijn telefoon in zijn hand liep hij de trap af, opweg naar de bar. Alec appte Amara, zijn zusje, of ze nog zou komen vanavond. Eenmaal bij de bar zette Alexander weer een glimlach op en nam hij plaats op een barkruk. Ach, morgen had hij niets. Hij kon zichzelf vanavond in zijn eentje de verdoemenis in zuipen. Daar had hij zijn familie niet voor nodig, in tegendeel zelfs.

Raphael
Afbeelding

Plaats reactie