ORPG met Hylianator

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 19 jun 2020, 19:56

Rustig zette ik alles neer en ging ik weer op de rand van haar bed zitten. "Uhm, ik wist niet wat je wilde, dus heb ik maar gewoon wat meegenomen. "Volgens mij had je dat al genoemd ja." Zeg ik haar met een kleine glimlach.

"Het zou een eer zijn." Zeg ik haar met een grijnsje, maar ik snapte wat ze bedoelde. "Oke oke, ik zal je niet meer zo noemen." Zeg ik haar en druk een kus op haar lippen.

Nick
Fronsend las ik haar appje. Ik moest het wel drie keer lezen voordat ik de situatie kon schetsen. Ze was tussen twee vechtende jongens gesprongen en een van de jongens had alsnog doorgeslagen? -Maak je geen zorgen, kleding winkelen kan wel even wachten. Ik kan anders wel langs komen als je nog hulp nodig hebt of gezelschap zoekt- Stuurde ik terug en haalde diep adem. Het was oké, het ging goed komen.

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 19 jun 2020, 20:52

Een glimlach vormt mijn lippen en ik kijk naar het eten. “Alles is goed.. Behalve noten dan.” Zeg ik zachtjes en kom een beetje overeind zodat ik zometeen kon eten. “Dan alsnog.” Zeg ik met een glimlach. “Zeg.. Wees eens eerlijk.. Is het erg?” Vraag ik en wijs naar mijn oog. Mijn telefoon licht weer op, waardoor ik het appje lees. -Gelukkig maar.. Ik had er wel veel zin in, je mag altijd even langs komen als je wilt! ☺️- Stuur ik hem en leg mijn telefoon weer weg waarna ik het glas water pak. Daar had ik zin in.

“Hmm nou dan ben je bij deze nummer 6.” Zeg ik en begin te grijnzen. Hij had door wat ik ermee bedoelde, waardoor ik toch moet glimlachen. “Goed zo..” Zeg ik zachtjes en laat mijn vingertoppen even over zijn rug heen gaan. “Ik wil je niet langer ophouden dan nodig..” Zeg ik zacht en bijt op mijn lip.
Treat people with kindness. 🌻

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 21 jun 2020, 21:45

"Ik zou niet durven, dan wordt ik zo nog snel je dood." Zei ik haar en grinnikte zacht. Eerst haar hand verbrand, dan de klap in haar gezicht en meteen daarachter aan een allergische reactie. Dan moest ik wel echt ongeluk aantrekken. Ik pak een boterham erbij en een potje jam. Wanneer ze me vraagt of het erg is kijk ik naar haar op en heb ik een moment nodig om de juiste woorden te zoeken. "Het uh.. het valt wel op." Zei ik haar zacht. Ik wilde haar geen slecht nieuws brengen, maar je kon er echt niet omheen. Ik smeerde rustig een boterham voor haar en legde die op een bordje.

"Hmm nummer 6, is goed hoor. Maar ik denk dat mensen eerder medelijden hebben met mij als de dat horen dan met jou." Zeg ik haar grijzend. "Hmm, laten we dan maar gaan." Zeg ik haar zacht maar druk nog een kusje op haar lippen voordat ik haar loslaat.

Net als ik mijn telefoon weer weg wilde doen zag ik haar berichtje. - Als het uitkomt wil ik vanavond wel even langs komen. - stuurde ik haar, waarna ik mijn telefoon weg stopte en wee terug naar voren liep om klanten te helpen.

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 21 jun 2020, 22:10

Een grinnikje komt uit mijn mond en kijk naar hoe hij de jam op het brood smeert. "Hm, dat zou lullig zijn." Zeg ik en glimlach even naar hem. Als hij naar mij kijkt, om te antwoorden op mijn vraag, kan ik zien dat hij netjes wilt blijven. Als ik zijn antwoord dan hoor, kijk ik naar het bordje waar nu de gesmeerde boterham op ligt. "Het is verschrikkelijk dus.." Zeg ik en pak rustig de boterham, waar ik dan een beschaafde hap uit neem. Rustig eet ik dat op en kijk naar mijn telefoon. -Je bent welkom, de deur is open. :)- Stuur ik terug en leg mijn telefoon weer weg. Zo leuk is het ook niet voor Finn als ik met mijn telefoon blijf zitten. Rustig kijk ik op naar hem en slik het stukje brood door. "Ik denk dat ik school maar even niet doe vandaag, recht op zitten maakt me al duizelig." Zeg ik hem rustig en neem een slokje van mijn drinken dat hij had meegenomen.

Meteen begin ik te lachen als hij dat zegt. "Misschien is dat wel mijn bedoeling, dan kom je namelijk onderdanig over." Zeg ik en krijg een grijns op mijn gezicht. "Nee ik zal je wel gewoon Harm noemen." Zeg ik dan en knipoog naar hem. "Ja let's go." Zeg ik en glimlach om het kusje die ik krijg en geef er snel nog eentje terug aan hem.
Treat people with kindness. 🌻

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 28 jun 2020, 11:57

Het mes leg ik aan de kant. Zelf heb ik geen honger, of..nouja...geen honger naar brood met jam. En het is zo zonde als ik hier alles op ga zitten eten terwijl het dan vrijwel voor niets is. Als ze zegt dat het verschrikkelijk is kijk ik op en weet niet goed wat te zeggen. "Nee, uh... niet verschrikkelijk, gewoon zichtbaar." Zei ik haar toch wat voorzichtig. "Blijf maar lekker in bed liggen vandaag. School kan wel even op zich wachten." Zei ik haar en pakte zelf ook een glas water van het nachtkastje.

Grijnzend schud ik mijn hoofd. "Ooh is dat zo? Wil je mij onderdanig hebben? Dat hoef je alleen maar te vragen hoor mevrouw." Grinnikte ik en liep rustig naar de deur die ik voor haar open hield. "Noem me zoals je wil, je weet dat ik er niet over in zit."
__
Sorry, had even een weekje geen inspiratie/motivatie

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 28 jun 2020, 19:01

Een zuchtje verlaat mijn mond en ik wrijf door mijn goede oog. “Zichtbaar is genoeg.” Zeg ik hem rustig en neem weer een hapje van het brood. Honger had ik wel, al had ik gister goed gegeten. Waarschijnlijk van alle spanning van gisteren dat er nu uitkomt. Rustig knik ik als hij zegt dat ik in bed moet blijven. “Ja, ik kan het altijd nog navragen of mailen wanneer ik weer wat licht kan hebben.” Zeg ik dan rustig en eet op mijn gemakje het brood op. Ik wilde niet te snel eten tegen de misselijkheid. Mijn ogen doe ik dicht als ik het laatste stukje heb doorgeslikt. Mijn glas had ik ondertussen terug gezet. “Ben ik heel lastig als ik vraag of je aspirine wilt halen.. Dat ben ik net vergeten te zeggen.” Zeg ik rustig en ga weer wat liggen.

Even begin ik te lachen. “Oh, nou wees maar niet onderdanig, vind ik niet zo leuk.” Zeg ik grijnzend en knipoog dan naar hem. Als hij de deur open houdt, loop ik er doorheen en kijk even om naar hem. “Hmm ik mag je alles noemen, zoals ik wil?” Vraag ik en trek grijnzend een wenkbrauw omhoog.


Is okay, heeft iedereen wel eens! ☺️
Treat people with kindness. 🌻

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 29 jun 2020, 09:11

Ik rek me rustig uit en knik als ze zegt dat ze altijd kan mailen. "Geniet eerst maar van je weekend." Zeg ik haar met een kleine glimlach. "Nee, helemaal niet. Waar liggen ze?" Vraag ik haar en denk zelf even of ik ze al tegen was gekomen. Ik stond p van het bed en liep terug naar de keuken waar ik een aantal lades opende voordat ik de goede had gevonden. Met het doosje paracetamol liep ik terug naar Alexa haar kamer. Weer negeerde ik de twee op de bank. Ik had ze niets te zeggen.

De deur sluit ik achter me, waarna ik mijn handen in mijn zakken steek en met haar meeloop. "Alles, wat je maar kan verzinnen." Zeg ik haar met een uitdagend grijnsje. Ik liep naar beneden en bleef buiten kort staan. "Heb je vanavond iets te doen?"

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 29 jun 2020, 16:59

Een glimlach siert mijn lippen. "Ik zal proberen te genieten van mijn weekend, als jij dat ook doet." Zeg ik rustig en kijk op naar hem als hij vraagt waar ze liggen. Voordat ik duidelijk antwoord kon geven, was hij al opgestaan en de kamer uitgelopen. "Keuken ja.." Mompel ik nog even en bijt op mijn lip. Hij kwam na een tijdje terug, waardoor ik naar hem opkijk. "Thanks." Zeg ik, maar hoor door mijn woorden heen al wat uit de woonkamer komen. "Aaaaw, ze heeft haar bodyguard bij zich." Mijn blik gaat naar Finn, waarna ik slik. "Negeer het.." Zeg ik zachtjes en blijf naar hem kijken.

Rustig loop ik met hem mee en grinnik. "Oké, Harmpje." Zeg ik met een grijns. Vaak is verkleining van de naam een onderdanig ding voor jongens. "Vanavond heb ik vrij." Mijn hoofd houd ik een beetje schuin en kijk in zijn ogen. "Tenzij jij iets wilt doen natuurlijk." Zachtjes pak ik zijn shirt even vast en blijf in zijn ogen kijken.
Treat people with kindness. 🌻

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 29 jun 2020, 23:51

"Dat komt wel goed." Zei ik haar met een oprechte glimlach. Los van dat ik de jongen in de woonkamer wilde wurgen, was alles perfect. De band die ik met Alexa had nu was alles wat ik al dagen wilde. Alleen wilde ik niet op deze manier tot hier komen. Met het doosje paracetamol liep ik terug, maar blijf in de deuropening staan als ik Lizz hoor. Ik wilde me omdraaien maar hoor Alexa haar zachte protest. Een zachte geïrriteerde grom kon ik echter niet inhouden wanneer ik doorloop en de deur achter me sluit. Hoe kon ze zo makkelijk onder mijn huid kruipen? Ik was niets meer gewend na zolang zo weinig contact te hebben gehad met mensen, vooral niet met mensen waar ik verder niets mee had. Het doosje leg ik bij het glas water en ik laat me weer op de rand van haar bed zakken. Heel mijn humeur schommelde tussen woede en haat naar die twee, en bezorgdheid en rust naar Alexa.

Ooh, daar had ze me. Het enige waar ik niet heel goed tegen kon, maar ik hield mijn grijns op mijn gezicht. Als ik wilde dat dat wegging moest ik er gewoon niet op in gaan. Grijzend leg ik mijn handen op haar heupen en kijk ik haar aan. "Ik kan wel wat bedenken wat leuker is met twee." Zeg ik haar en druk een kus op haar lippen. "Ik app je wel als ik klaar ben."

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 30 jun 2020, 11:54

Mijn blik gaat naar hem als hij in de deuropening blijft staan. Gelukkig gaat hij niet op ze in en komt hij op het bed zitten. Daardoor kom ik rustig overeind en zorg dat mijn handen leeg zijn. Rustig schuif ik naar hem toe en doe mijn armen om hem heen. “Ze zijn het niet waard..” Zeg ik zachtjes en leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan. “Ik wil ook niet dat je gewond raakt.. Niet dat ik denk dat je hun niet aankan..” Zeg ik zachtjes en knuffel hem. Het voelde fijn om dit te kunnen doen. Mijn ogen doe ik rustig dicht en laat mijn vingers zachtjes door zijn haren heen strelen. Misschien kreeg ik hem hiermee wat kalmer, aangezien ik merk dat hij geïrriteerd is door die twee in de kamer. Wat ik ook wel begrijp, ze zijn irritant en ze proberen van alles om Finn geïrriteerd te krijgen. Dat blijkt uit alles wat ze doen. Ze doen het namelijk ook nog eens samen. “Als je ze negeert, dan stoppen ze er op een gegeven moment mee.” Zeg ik zachtjes en blijf hem knuffelen.

Hij reageerde niet op de benaming die ik hem gaf, waarschijnlijk vond hij dat niet leuk. Toch moet ik er om grijnzen, aangezien ik het wel leuk vond. “Oh, bedenk jij maar wat leuk is met twee.” Zeg ik en geef hem zelf ook nog een kusje op zijn lippen. “Hmm.. Ik zie je appje wel verschijnen dan.” Zeg ik hem met een glimlach en veeg nog even een plukje haar uit zijn gezicht, waarna ik hem los laat.
Treat people with kindness. 🌻

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 30 jun 2020, 12:11

Diep haal ik adem als ze dichterbij komt en sla mijn arm om haar heen. "Dat maakt het niet makkelijker." Mompel ik zacht en kijk opzij naar Alexa. "Ik ben het gewoon niet meer gewend." Zeg ik haar eerlijk en sluit mijn ogen als haar vingers door mijn haren gaan. Dat voelde goed. "Als er iemand gewond raakt, dan zijn het die twee." Zeg ik haar zacht, met een rustige ondertoon. "Ik weet niet of ze snel zullen stoppen, zeker nu dat ze weten hoe gevoelig ik ervoor ben." Dacht ik hardop terwijl ik mijn vingers zacht over haar rug laat gaan. "Maak je er maar geen zorgen over, jij moet je zorgen maken over je eigen gezondheid." Zeg ik haar en druk zachtjes een kus op haar voorhoofd.

Grijnzend knik ik instemmend en druk ik nog een kus op haar lippen. Net voor ze me los liet kneep ik nog zacht in haar kont, waarna ik haar ook los liet. "Tot vanavond." Zei ik haar grijnzend, waarna ik richting de avondclub draaide en mijn handen zuchtend in mijn zakken stak. Apart, ik had normaal geen 'moeite' met iemand weg sturen, maar het liefste bleef ik langer bij haar.

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 30 jun 2020, 13:16

In het begin dacht ik dat hij het niet prettig leek te vinden, tot hij zijn arm om mij heen doet. Mijn vingers blijven door zijn haar heen strelen, zachtjes over zijn hoofdhuid heen. Ik kijk opzij naar hem en kijk in zijn ogen. “Wat ben je niet meer gewend..?” Vraag ik hem zachtjes en houd mijn hoofd tegen zijn schouder aan. Gelukkig kon ik hem zo wel gewoon aankijken. “Ik denk dat ze er gauw klaar mee zijn en een ander pakken.. Al zijn wij natuurlijk makkelijk omdat ik hier woon en jij bij mij was gister avond.” Zeg ik rustig. “Ze weten hoe ze jou kunnen raken en dat jij mij niet zomaar iets laat gebeuren.” Eigenlijk vond ik het best wel leuk dat hij mij niks laat overkomen. Als ik daaraan denk krijg ik een warme kriebel door mijn buik heen. Even knik ik wanneer hij het heeft over mijn gezondheid, dat is natuurlijk ook belangrijk. Mijn ogen doe ik weer dicht en glimlach door het kusje die hij geeft. “Maak je geen zorgen, ik neem mijn rust..” Beloof ik hem en blijf nog even zo bij hem zitten, al begon mijn hoofd zeer te doen omdat ik overeind zit.

Een klein geluidje ontsnapte mijn mond toen hij nog even in mijn kont kneep. “Tot vanavond..” Zeg ik zachtjes en kijk hem na. Hoe hij wegloopt. Kort bijt ik op mijn lip. Waarom wilde ik niet dat hij wegging? Ik vond het nooit zo erg als een jongen weg ging en vaak wilde ik dat ze weg gingen, maar nu had ik er een ander gevoel bij. Dat gevoel probeer ik te negeren en draai mijzelf ook om, om naar de bakker te lopen voor wat eten.
Treat people with kindness. 🌻

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 30 jun 2020, 14:39

Hoe moest ik haar zeggen dat ik al tientallen jaren menselijk contact uitsloot. Dat vrijwel de enige mensen waar ik contact mee had de mensen van het onderhoud of de leraren waren die klachten hadden. De rest waren allemaal ondood. "Ik uh... ik ben dit uitdagende gedrag niet meer gewend. Alsof ik nog op de middelbare school zit." Zei ik haar zacht. "Het is lang geleden dat iemand zo het bloed onder mijn nagels uit kan krijgen." Ik hoopte oprecht dat ze gelijk had en dat die twee ons met rust zouden laten, maar tegelijkertijd waren het pestkoppen en die stopte nooit als ze hun prooi gevonden hadden. "Ooh, maar ik maak me wel zorgen." Zeg ik haar en pak met mijn vrije arm het pakje paracetamol van het nachtkastje af. "Ik hoop dat je wel geleerd hebt dat je niet tussen vechtende mensen in moet springen."

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 30 jun 2020, 15:34

Hij bleef een tijdje stil, alsof hij moest nadenken over mijn vraag. Daardoor kijk ik even op naar hem, naar zijn gezicht en hoe zijn uitdrukking staat. Als hij begint te praten, luister ik gericht naar hem en knik. “Het voelt ook wel een beetje alsof we op de middelbare school zitten met dit gedrag wat zij vertonen..” Mompel ik en bijt kort op mijn lip. Dit vond ik eigenlijk niet zo leuk, ik had namelijk verwacht dat het hier wel anders zou zijn, maar dat is het helemaal niet. “Hm, ze is jouw bloed niet waard.” Zeg ik rustig en druk een kusje op zijn wang. Vervolgens gaat mijn blik naar het doosje paracetamol. “Een zorgzame jongen dus hm.” Mijn vingers glijden nogmaals door zijn haar heen, waarna ik het doosje aanpak en hem aankijk. “Hopelijk heb jij geleerd dat ik een dame ben die niet houdt van vechten en daarom degene die op het punt staan probeert te stoppen.” Zeg ik dan en druk een zacht kusje op zijn lippen. Vervolgens maak ik het doosje open en pak er paracetamol uit. Ik neem de pillen in met wat water en leg het doosje opzij. “Ik wil heel graag nog even met je knuffelen maar zittend is voor mijn hoofd vervelend..” Zeg ik zacht en zak al een beetje onderuit zodat ik uiteindelijk lig.
Treat people with kindness. 🌻

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 30 jun 2020, 17:21

Zoals Alexa het zei schaamde ik me een beetje. Ik had het uitgelokt, het kinderlijke gedrag. "De meeste mensen zijn 'volwassen', maar een zomervakantie gaat het verschil helaas niet maken." Zuchtte hij. "Ze vallen vanzelf buiten de boot als de rest wel doorgaat en ze in hun kinderlijke gedrag blijven hangen." Wanneer Alexa zegt dat ze mijn bloed niet waard is zucht ik zacht. Bloed, ik had oprecht wel honger gekregen van de stres van gister en ik had er ook niet over moeten beginnen. "Een zorgzame idioot zal je bedoelen." Verbeterde ik haar en knikte klein. "Ja mevrouw." Mompelde ik als ze ingaat op wat ik geleerd zou moeten hebben. Voorzichtig kom ik bij haar liggen en sla ik mijn arm weer om haar heen. Zacht streelde ik met mijn vingers over haar bovenarm en zei haar zacht. "Probeer wat te slapen, ik zal hier blijven."

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 30 jun 2020, 19:04

Mijn blik gaat naar hem en ik schuif mijn vingers weer rustig in zijn haren. “Ja, hun gedrag is niet te vergelijken met een volwassen persoon.” Zeg ik dan en bekijk zijn ogen. Even grinnik ik zachtjes. “Nee je bent geen zorgzame idioot.. Je bent hartstikke lief en je doet zoveel voor mij..” Zeg ik hem dankbaar en druk een kusje op zijn neus. “Geloof me als ik zeg dat nog nooit iemand zo zorgzaam voor mij is geweest, buiten mijn moeder dan.” Vertel ik hem en blijf door zijn haren heen strelen. Even grinnik ik als hij ‘ja mevrouw’ zegt en ik kijk in zijn ogen. “Gelukkig maar meneer.” Geef ik hem terug en doe mijn armen rustig om hem heen. Mijn hoofd leg ik tegen zijn borstkast aan en een tevreden zucht verlaat mijn mond. Als hij zegt dat hij zal blijven, vormt er een glimlachje op mijn gezicht. “Dank je..” Zeg ik zachtjes en maak het mijzelf comfortabel. Mijn ogen doe ik dicht en merk dat mijn lichaam langzaam aan helemaal tot rust komt en ik in slaap val.
Treat people with kindness. 🌻

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 30 jun 2020, 20:05

"Ja ja, genoeg complimentjes." Zei ik haar en schudde rustig mijn hoofd. Dit was ik totaal niet gewend en ik wist nog altijd niet goed hoe ik hierop moest reageren. Alexa zag echt geen kwaad in mij. Dat zorgde ervoor dat ik me alleen maar meer zorgen om haar maakte. Als ze in mij al geen kwaad zag, in wie zag ze dat allemaal nog meer? Zacht drukte ik een kus op haar kruin en sloot mijn ogen. "slaap lekker." Fluisterde ik nog en trok de dekens iets op. Nog altijd met mijn kleren aan lag ik weer bij Alexa en mij hoorde je niet klagen. Wanneer haar ademhaling rustiger wordt kan ik pas echt ontspannen en begin ik beetje bij beetje te dagdromen, maar echt in slaap viel ik niet.

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 30 jun 2020, 20:19

Na een tijdje geslapen te hebben, word ik weer wakker, het was koel in mijn kamer. Al had ik wel weer honger gekregen. Hoe lang heb ik geslapen? Finn was hier nog, waardoor ik glimlach. Hij houdt zich dus aan zijn woord. Rustig pak ik mijn telefoon erbij om te kijken hoe laat het is. Oké, vroeg in de middag.. Ik heb dus niet zo heel lang geslapen. Niet zo gek dat ik weer honger had, lunchtijd was al wel geweest. Ik wist niet of Finn wakker was of niet. Ook hoor ik niks meer uit de woonkamer komen. Zou bijzonder zijn als zij er nog zitten. Mijn hoofd leg ik lekker weer tegen zijn borstkast aan en sluit mijn ogen. Mijn hand leg ik op zijn zij en zucht tevreden. Zo lief hoe hij toch bij me blijft.. Hij hoefde het niet te doen, maar hij weet dat ik het fijn vind. Dat hij dat doet betekend heel veel voor mij.
Treat people with kindness. 🌻

Inuka
Berichten: 2896
Lid geworden op: 20 jan 2019, 14:24

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Inuka » 01 jul 2020, 00:05

Dagdromen wisselde zich af met het luisteren naar omgevingsgeluiden. Hier kon ik wel van genieten. Zeker wanneer die twee in de woonkamer eindelijk weg waren. Ik droomde vrij rustig. Het waren van die dagdromen over taken die je nog moest doen en tijdens je droom deed, maar ook beelden kwamen voorbij van hoe we vandaag eigenlijk in de balzaal zouden staan. Wanneer ik Alexa haar bewegingen voel blijf ik rustig met gesloten ogen liggen. Ik lag oprecht ook wel lekker. Als ze haar telefoon erbij pakt open ik mijn ogen en kijk ik opzij naar haar. "Hoe voel je je?" Vroeg ik haar zacht en drukte een kus op haar kruin. Ik had doodstil gelegen om haar niet wakker te maken.

Hylianator
Berichten: 475
Lid geworden op: 15 sep 2019, 12:51

Re: ORPG met Hylianator

Bericht door Hylianator » 01 jul 2020, 13:45

Hij was dus wakker, aangezien hij begint met praten. Daardoor moet ik even glimlachen. “Hm.. Ik heb weer wat honger en mijn hoofd doet nog zeer.” Zeg ik zachtjes en kijk op naar hem. Een klein glimlachje vormt mijn lippen. “Het is zo lief van je dat je hier nog bent.” Zeg ik hem en leg mijn hoofd weer fijn tegen zijn borstkast aan. Een tevreden zucht verlaat mijn mond en ik sluit mijn ogen weer. “Maar als je meer dingen te doen hebt, wil ik je niet ophouden hoor.” Zeg ik rustig. Al lig ik wel heel erg lekker op het moment. Ik wilde hem niet ophouden met dingen die hij wilde of misschien wel moest doen.
Treat people with kindness. 🌻

Plaats reactie